Odoo17 Website module “deepdive”

Bouw, Betover, Beheer - Jouw Reis naar Een Ongeëvenaarde Online Aanwezigheid
17 januari 2024 in
Odoo17 Website module “deepdive”
Kevin Lübbers

De talrijke verbeteringen in de nieuwste website-module van Odoo17 versterken onze mogelijkheden als Odoo-partner aanzienlijk, zonder de noodzaak van onmiddellijk maatwerk. Dit draagt bij aan het vermijden van complicaties bij het upgraden naar toekomstige Odoo-versies.Achtergrondvormen mobiele apparaten

In deze opwindende update van de Odoo website module onthullen zich eindeloze mogelijkheden om jouw online aanwezigheid te versterken. Zowel wij als Odoo-partner als alle andere Odoo-gebruikers verkrijgen volledige controle over de look van je website op verschillende schermen door zelf te beslissen of achtergrondvormen op mobiele apparaten worden getoond zonder het toepassen van maatwerk.Nieuwe bouwblokken en verbeterde efficiëntie

Het banner bouwblok heeft een krachtige upgrade ondergaan, waardoor het nog veelzijdiger is geworden. Eenvoudig bijwerkbare labels knoppen en een vernieuwde beheerervaring maken het moeiteloos om je website te managen.


Doormiddel van nieuwe bouwblokken wordt het toevoegen van knoppen, afbeeldingen en video’s makkelijker. Rangschikken van carrouselafbeeldingen is nu eenvoudig met het carrousel snippet voor een aantrekkelijkere weergave. Door gebruik te maken van het nieuwste Instagram-bouwblok, kan de Instagram-feed van onze klant moeiteloos worden geïntegreerd op hun website.


Bezoekers kunnen efficiënter op je site interacteren doordat ze nu meerdere bestanden tegelijk kunnen uploaden bij het invullen van formulieren. Odoo17 verfijnt rasterlay-outontwerpen door nieuwe editorgrepen en rasterontwerpen toe te passen.Uitstraling en beleving

Deze nieuwe Odoo versie brengt websites tot leven met nieuwe hovereffecten voor afbeeldingen en maakt het mogelijk gesleepte afbeeldingen toe te voegen als bijlagen voor later gebruik in de editor. Inhoudsblokken kunnen nu overal in een rasterlay-out worden versleept en een instagram-feed kan moeiteloos worden geïntegreerd.


Aanpassen van de navigatiebalk kan door tekstkleuren te selecteren voor menu-items en kleurgebruik is verbeterd voor dynamische pagina's. Verschillende koptekstsjablonen, waaronder E-commerce sjablonen met een product zoekbalk en kortingsbanner zijn nu beschikbaar.


Het maken van nieuwe websitepagina's wordt eenvoudiger met diverse paginasjablonen. Verwen je bezoekers met pop-upvensters bij het klikken op links en geniet van aanpasbare lettergroottes voor een consistente website-ervaring.


Afbeeldingen kunnen nu worden toegevoegd via URL, zonder zorgen over verlies, aangezien ze direct worden opgeslagen in Odoo. Bestaande websites kunnen nu moeiteloos naar Odoo-websites worden getransformeerd met slechts enkele klikken.


Afbeeldingen krijgen een nieuwe dimensie met aantrekkelijke vormen en optimalisatie van de responsiviteit door het aantal kolommen op mobiele apparaten aan te passen draagt bij aan een verbeterde site voor onze klanten. Nieuwe tekstmarkering effecten zoals handgetekende cirkels en golven zorgen voor een vleugje extra flair. 


Kleurenpalet van Odoo websites aanpassen met nieuwe thema-opties en toegang tot de bovenbalk direct na het maken van de website, zonder naar de startpagina in bewerkmodus te gaan zorgt voor een verbeterde workflow in ons website building proces.WebP en ChatGPT

Ten slotte draagt de recente ondersteuning voor het WebP-afbeeldingsformaat bij aan een verbeterde snelheid van de website. In de websiteconfigurator genereert ChatGPT nu ook relevante tekst voor je bedrijf wanneer je een nieuwe website maakt. Deze update ademt frisheid in het bouwen en beheren van onze klanten hun online aanwezigheid.

in Odoo
Odoo17 Website module “deepdive”
Kevin Lübbers 17 januari 2024
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren