Sticky headers

Nieuwe feature Odoo 17
27 oktober 2023 in
Sticky headers
Kevin Lübbers


Nieuwe feature Odoo 17
In de aankomende update van Odoo, versie 17, worden gebruikers getrakteerd op een handige en praktische functie: Sticky headers. Deze innovatieve toevoeging stelt gebruikers in staat om de header bovenaan het scherm vast te maken, waardoor deze altijd zichtbaar blijft. Zelfs als je naar beneden scrollt in lijsten of kanban-borden.

Of je nu werkt met lijstweergaven of kanban-borden, de Sticky headers zorgen voor een verbeterde bruikbaarheid en verhoogde efficiëntie. Ze bieden een gestroomlijnde manier om georganiseerd te blijven en snel de benodigde informatie te vinden, zonder constant naar boven te hoeven scrollen.

De statische kolomtitels zijn vooral handig voor gebruikers die met grote hoeveelheden gegevens werken. Ze zorgen ervoor dat belangrijke kolomtitels altijd zichtbaar zijn, wat navigeren en sorteren van gegevens vereenvoudigt. Tegelijkertijd bieden Sticky kanban-kolomheaders dezelfde voordelen voor gebruikers die de kanban-weergave gebruiken.

Deze functie toont het voortdurende streven van Odoo naar een betere gebruikerservaring. Het maakt het werken met lijsten en kanban-borden niet alleen gemakkelijker, maar ook sneller en intuïtiever. Deze functie stelt gebruikers in staat om meer gedaan te krijgen in minder tijd, terwijl ze georganiseerd blijven en de controle behouden over hun gegevens.in Odoo
Sticky headers
Kevin Lübbers 27 oktober 2023
Deel deze post
Onze blogs
Archiveren